Pages

7 iul. 2014

Alăptatul în public


          Noi mămicile de multe ori ne-am pus întrebarea e frumos, decent să alăptam în public cu un sân scos pe jumătate afară? Sunt de acord să zic că într-o atmosferă relaxată în familie e ok, dar în public, pentru intimitatea bebeluşului nostru şi intimitatea personală e bine să o facem discret, aşa încât să ne simţim şi noi şi bebelul protejaţi de ochii şi gura lumii.
         Vreau să pornesc de la faptul că între mama care alăpteaza şi pruncul său, se creează o legătură profundă, un sentiment unic plin de duioşenie. 
De multe ori am auzit mămicile zicând: „De ce trebuie să ne vadă toţi sânii?” Această legătură între mamă şi bebe sunt clipele de armonie, de calmitate dar şi de necesitate pentru bebe - laptele matern, care este dreptul său la o dezvoltare sănătoasă şi armonioasă.
       Trăim într-o societate diversă, suntem înconjuraţi de oameni cu diferite religii, diferite vârste, concepţii de viaţă, avem neşansa să fim criticate, admirate, lăudate. Cu un sutien destinat alăptării este uşor, dar nu în totalitate sigur atunci când bebe lasă sânul brusc şi noi rămânem cu frumuseţea de mamelon în soare, asta doar pentru că i s-a făcut lene să mai sugă sau a adormit.
Pentru a face alăptarea o experienţă plăcută, comodă şi pentru a nu te ascunde la baie, într-o cabină de probă, într-un colţ de restaurant, pe scaunele din spate ale tramvaiului sau să fugi la maşină, pentru a evita toate aceste gesturi, vine in ajutor pelerina pentru alăptare.          În diverse nuanţe, destul de practică, diminueaza din jenă, iar alăptatul se face discret, aşa încât puţini îşi dau seama, protejând intimitatea unei femei care îşi hrăneşte bebeluşul. Astfel te vei simţi relaxată şi vei putea alăpta oriunde şi oricând pentru că e un lucru cât se poate de natural.
Pelerinele sunt confecţionate din bumbac, sunt uşor de purtat, astfel încât să vă simţiţi confortabil şi tu şi bebelul. Este extrem de practică, încape lejer în geantă pentru cazul în care celui mic i se face foame pe drum. În acest mod îl poţi alăpta în intimitate, făra să-ţi fie jenă de privirile celor din jur.
Bucurăte şi fii mândră de tine!!! 
E dreptul bebeluşului să mănance oriunde îi este foame!

          Pelerina pentru alăptare este un accesoriu indispensabil pentru o mămică. Fie că vrei să ţi-o faci cadou sau să o dăruieşti cuiva drag făcând o surpriză plăcută, te aşteptăm oricând să vizitezi pagina noastra de facebook sau Breslo, unde o poţi achiziţiona la un preţ de 55 Ron. Pentru comenzi şi pentru alte informaţii vă rugăm să ne scrieţi pe: monpetitsoleiloffice@yahoo.com 

Cu drag,


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu