Pages

28 oct. 2013

Povestea copilăriei alături de Mon petit soleil



Recent atelierul Mon Petit Soleil s-a lansat pe piaţa online românească, acesta este blogul unde găsiţi hăinuţe şi accesorii pentru copii între 2 şi 8 ani. Colecţia cuprinde hăinuţe pentru fetiţe, create cu multă pasiune şi confecţionate manual din bumbac, catifea sau alte stofe naturale ce sunt plăcute la atingere şi comod de purtat.

Dacă noi maturii vrem să fim mereu în pas cu moda, de ce să nu facem aşa, ca şi copilaşii noştri să se simtă în largul lor.
Echipa atelierului vine cu o prezentare plină de dinamism şi pozitivism: Suntem aici pentru a crea colecţii originale cu detalii unice, pentru fiecare zi şi pentru diverse ocazii. Prin hăinuţele create de noi, dorim, ca fiecare copil care le va purta să simtă pe deplin bucuria şi fericirea copilăriei. Ne-am dori să fie una din cele mai iubite hăinuţe dintre toate celelalte. De ce? Deoarece este o creaţie unică, deosebită, colorată, prietenoasă, creativă confecționată cu multă dragoste pasiune şi dăruire de sine. Nu este o hăinuţă simplă, ci una fermecată, o hăinuţă din tărâmul copilăriei, din tărâmul împărăţiei soarelui, una creată special pentru a face parte din lumea copilului tău.
Aici, în boutique-ul online Breslo şi Crafty, veţi găsi colecţia Melancolie ce cuprinde: fustiţe, paltoane, sarafane, rochiţe, toate sunt produse unice lucrate manual cu multă dăruire şi pasiune pentru copii. Un accesoriu din această colecţie va face garderoba fetiţelor Dvs. mai caldă, mai prietenoasă şi desigur mult mai creativă pentru că aşa îşi doresc copiii - să zburde comod în hăinuţa preferată. Oricând aveţi posibilitatea să faceţi comandă de o haină, modificând culoarea sau modelul acesteia. 

 


 


De ce handmade? Pentru părinţii ce apreciază lucruşoarele confecţionate manual, pentru copiii nerăbdători să le îmbrace cu diverse ocazii, pentru că acestea sunt concepute pentru confortul copiilor, folosind stofe de înaltă calitate şi pentru lumea lor aparte – lumea copilăriei.

 

  




Toate hăinuţele le puteţi vedea pe pagina de Facebook, Breslo şi Crafty. Accesează, descoperă şi cumpără!
Aici puteţi da Like şi să distribuiţi pagina ce aduce Soarele în garderoba micuţelor.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu